A kind of a "dangerous supplement", marked, scarred on a body, post-orgasmically, always, already in anticipation of (a) crisis OR for a desert avec 'agape'. Mindb(l)ogg(l)ing Noise. "Avalanche, would you share my last pursuit?" (Baudelaire)

Saturday, August 25, 2007

Don't tell me you don't remember these!



8 comments:

drakouna said...

Τι μου θύμισες τωρά... θέλω γλυτζί!!

Aceras Anthropophorum said...

Το σχόλιο δεν έχει να κάμει με την ανάρτηση. Επειδή είδα διάφορες ευαισθησίες στο μπλογκ σας σχετικά με το δομημένο περιβάλλον θέλω να σας πώ τί άκουσα σήμερα. Μετά που 5-6 μήνες ήρτεν μου να βάλω κυπριακόν ράδιον που το ίντερνετ. Εμίλαν ο Δήμαρχος των Λευκάρων. Άκουσα το άκρον άοτον της πολεοδομικής θεωρίας. Λέει λοιπόν ο Κύριος Δήμαρχος που υποτίθεται εκλέγην για να υπηρετήσει το δημόσιο συμφέρον (αναπαράγω όπως τα θυμάμαι): "Πολεοδομία δεν είναι να θεωρείς το δάσος σύνορον. Αυτές είναι ξεπερασμένες ιδέες. Το δάσος είναι πνεύμονας και πρέπει να είναι μέσα στην πόλην. Γύρω γύρω από τα σπίτια. Η Πολεοδομία με τους περιορισμούς και τους χαμηλούς συντελεστές δόμησης που μας επέβαλε εμποδίζει την ανάπτυξη της πόλης μας. Και ούτε καν αποζημιώσεις δεν μας έδωσαν. Ο δήμος μας θα αντιδράσει και θα αγωνιστεί να αποκατασταθεί το δίκαιο."

Αυτό πρέπει γραφτεί σε κανένα βιβλίο της πολεοδομικής θεωρίας. Ή λέτε κανένας γαμπρός, ανηψιός, κουμπάρος, ψηφοφόρος του κόμματος με μεγάλην επιρροήν, μέλλοντας συμπέθθερος ή δεν ξέρω ποιός, να έχει οικόπεδο μέσα στο δάσος και θέλει να κτίσει να τα πουλήσει σε εγγλέζους συνταξιούχους;

Στέλλω σας αυτήν τη θεωρία για να μορφωθείται διότι σίγουρα δεν θα σας την εμάθαν στο καθυστερημένο σας σχολείο που σπουδάσατε.

Anonymous said...

Άμαν έβρεις τζιαι την διαφήμιση με τον πασιή τον sumo wrestler που εδιαφήμιζε πλυντήρια εννα σε σε χαρτώσω με αυκορίτισσα!

Demetris said...

@aceras: Architecture and participation lalei sou o allos. O athrwpos en gia dima. En pou to Nio Hwrko tipote jai en pantremenos sta Lefkara?

Eimai hwris internet spiti jai gyrizw ta hot-spots (ws tin paraskevi elpizw). Anameinate jai en na ton sasw.

Ta lwfkara logiounte poli? Poleodomika omilwntes

christos said...

pezei na en je kamia neo-da-vincian theory peri xwrou ke topou - an den apatome kofkei pou ta lefkara o leonardo

Aceras Anthropophorum said...

Μπορεί τζαι να μεν είπεν πόλη τζαι να είπεν Δήμος. Σου είπα, επειδή απλά τον άκουσα δεν μπόρεσα να καταγράψω με ακρίβειαν τί είπεν ακριβώς. Αυτόν που είπεν σίγουρα είναι για το ότι η σύγχρονη πολεοδομία θεωρεί το δάσος πνεύμοναν τζαι όχι σύνορον, τζαι τα παράπονα του για τους χαμηλούς συντελεστές δόμησης που τους επέβαλεν η πολεοδομία χωρίς αποζημίωσην.

Να έρτει στην Ελβετίαν αυτός ο κύριος να δει τι σημαίνει πολεοδομία. Όχι μόνον δεν γίνεται να χτίσεις ούτε γουμάν μες το δάσος, ούτε καν σε αγροτική γή μπορεί να κτίσεις. Μηδεν. Αυτός είναι ο συντελεστης δόμησης γύρω απο τες οικιστικές. Μόνον έτσι έσεις τοπίον τζαι για τον πληθισμόν, τζαι για τους ξένους που έρκουνται να πιορώσουν για να δουν τον τόπον σου.

milaz said...

@μαριαμπας: τούτο το εν σε χαρτ΄ςσς με αυκορίτισσα, εν απειλή; :P

Ππουστόπαιδο said...

kala, tora pou tin ksanathoro den to pistefko pos i diafimisi twn Lois epaikse stin Kypriaki tileorasi tis dekaetias tou '80... koita na deis ti subtext exaname epidi eimastan athoa paidakia.

Blog Archive