A kind of a "dangerous supplement", marked, scarred on a body, post-orgasmically, always, already in anticipation of (a) crisis OR for a desert avec 'agape'. Mindb(l)ogg(l)ing Noise. "Avalanche, would you share my last pursuit?" (Baudelaire)

Friday, November 14, 2008

Τριαδα - Trinity and Tobacco

Γλώσσα μασσί και ανορθόγραφη.
Ολέθρια μπιζέλια. Πανολεθρία. Η απάτη του πρίγκηπα Αλβέρτου. Κυνήγη. Η πόρτα κλείνει στις 04.16. Η μηχανή αναμμένη. Αλάθιτος ο ήχος του διπλού. Κάμπινου. Προς αναζήτηση της φόρμουλας επικύρωσης των αξιωμάτων της γνώσης. Το λεξικό ως το μόνο βιβλίο που ακροτηριάζει τους σελιδοδείχτες. Αχρίαστος να ‘ναι. Και ο τηλεφωνικός κατάλογος. Συμπέρασμα: ανέκφραστα. Αν η σκέψη ήταν μονάχα παρούσα στη γλώσσα θα θρηνούσαμε τον εγκλωβισμό της στους γραμματικούς κανόνες. Διαύγεια. Από την Λουριτζήνα. Τουρκοκύπριος, συνελήφθει για αρχαιοκαπηλεία στην Ποταμιά. Ανεκόπηκε αρχικά από το Τμήμα Λαθροθηρίας. Επίσης Έλληνας του Πόντου συνελλήφθηκε στη Λινόπετρα για πειρατία. Στη κατοχή του βρέθηκαν 36 000 DVDs. Η αστυνομία χρειάστηκε 7 ώρες για την καταμέτρηση του υλικού. Επίσης συνελλήφθηκε Ρωσσίδα που τον βοηθούσε. Δεν ανακοινώθηκε πόσο χρόνο χρειάστηκε η αστυνομία να την μετρήσει. Ο Υπουργός Εξωτερικών ανακοινώσε την παροχή βοήθιας στη Σομαλία στην προσπάθεια που καταβάλλει για καταστολή της πειρατίας. Στις δηλώσεις του τόνισε πως η Κύπρος, ως νησί που έπεσε θύμα της πειρατίας επανελημμένα, μπορεί να προσφέρει της υπηρεσίες και γνώσεις, της σε μια άλλη χώρα που πάσχει από την ίδια νόσο. Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν (Διώνη Νικολέττα Δεδαήτη). Absolute morality leads to absolute tragedy. « Putrefaction and offensive odor» (Winner Tardy, Pansaint, Summer 2003).
Χάσμα, καινό, χασμουρητό. Σκαλίζει τα Π και τα Ξ της. Ευοίωνος. Η ησυχεία. Η Χαρίκλια του Καλομοίρη που μας έσαζε τα υδραυλικά ο άντρας της και που έκαμνε και τις πιο ωραίες χαλλουμοτές, σήμερα, μεταξύ πέντε και έξι το απόγευμα, αψιουρίστηκε τέσσερις φορές, ενώ εβίδωνεν την αντέννα της τηλεόρασης της πάνω στο τιπόζιτο.
Αναζήτηση της Κα. Μεταφυσικής. Για τον σκοπό αυτό συστρατεύονται 6 Λέμμοι Νορβηγίας.Τέσσερις που θα επιθεορίσουν την Αρχιεπισκοπή, ένας το Διάστημα με σκάμανδρο και οξυγόνο και ένας στο Texas με σπιρούνια. Βρυκόλακα των σκέψεων μου, ακτινοβόλησε τις νεφοσκεπής μακριά σου ώρες μου, με την φωνή σου. Έφόσον συνεχίζουμε σε λέξεις να σκεφτόμαστε και ελπίζουμε, τουλάχιστον, πως οι λέξεις δεν θα ‘ναι ποτέ αρκετές να εξουθενώσουν τις σκέψεις / τη σκέψη, έχουμε τότε βάσιμες υποψίες να ελπίζουμαι πως κάποιο μέρος της σκέψης κάπου αλλού θα υπάρχει, πέραν των λέξεων. Και η πίστη; «Βρέχει». «Ποιός;». The mind is melted in love. For 10 minutes. Then add the spices. «Our minds are furnished with abstractions that have been made by others, abstractions that are already part of the communal stock of memories in our cultural world» (H.S. Harris, Hegel’s Ladder I, 1997).
Εξασθενημένος από την ουλήτιδα. Να με οχυρώσεις με τα φιλιά σου. Εντάξει;

No comments:

Blog Archive