A kind of a "dangerous supplement", marked, scarred on a body, post-orgasmically, always, already in anticipation of (a) crisis OR for a desert avec 'agape'. Mindb(l)ogg(l)ing Noise. "Avalanche, would you share my last pursuit?" (Baudelaire)

Friday, October 20, 2006

Pou paeis koukla mou!

From: http://www.phileleftheros.com.cy

«Τρέχουν» οι εργασίες
Νέο κτίριο επιβατών για το αεροδρόμιο Πάφου περί τα τέλη του 2008



Πάφος: Σε λειτουργία, περί τα τέλη του 2008, αναμένεται να τεθεί το νέο κτίριο επιβατών στο αεροδρόμιο Πάφου. Αυτό δήλωσε ο υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων, Χάρης Θράσου ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα το εργοτάξιο κατασκευής του νέου αερολιμένα της Πάφου. Όπως είπε, η κατασκευή του κτιρίου άρχισε τον Ιούνιο του 2006 και αναμένεται ότι θα συμπληρωθεί και θα τεθεί σε λειτουργία περί τα τέλη του 2008.
Οι κατασκευαστικές εργασίες, παρατήρησε ο υπουργός, προχωρούν με γοργούς ρυθμούς και βρίσκονται τουλάχιστον δύο μήνες μπροστά από το εγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα του έργου. Για παράδειγμα, επισήμανε, σήμερα εκτελούνται εργασίες που σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα αναμενόταν να εκτελεστούν αρχές του 2007.

Σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Συγκοινωνιών, για την κατασκευή του νέου κτιρίου επιβατών θα χρησιμοποιηθούν 11.000 κ.μ. σκυροδέματος, 950 τόνοι οπλισμού, ενώ το συνολικό μήκος των διασωληνώσεων θα είναι 9 km. * Θα διαθέτει επίσης χώρος στάθμευσης για 760 ιδιωτικά οχήματα, 36 λεωφορεία και 84 ταξί.

Το νέο κτίριο επιβατών του αερολιμένα της Πάφου διακρίνεται για το σύγχρονο σχεδιασμό του, είναι μια κατασκευή υψηλών προδιαγραφών, με συνολικό εμβαδόν 18.000 τ.μ. περίπου και χωρητικότητας 2,7 εκ. επιβατών το χρόνο, αναφέρουν τα στοιχεία του υπουργείου. Τα επίπεδα εξυπηρέτησης θα είναι ψηλού επιπέδου, με σταθερή ροή επιβατών, ανεκτές καθυστερήσεις και καλό επίπεδο άνεσης, σύμφωνα με το υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων.

Πηγή: ΚΥΠΕ


*Ji oute enas architektonas! Oute mia meleti!

Hurry! Ole!

No comments:

Blog Archive