A kind of a "dangerous supplement", marked, scarred on a body, post-orgasmically, always, already in anticipation of (a) crisis OR for a desert avec 'agape'. Mindb(l)ogg(l)ing Noise. "Avalanche, would you share my last pursuit?" (Baudelaire)

Tuesday, April 01, 2008

28 / 82

"Presented with the alternative of love or a garbage disposal unit young people from all countries have chosen the garbage disposal unit."
Ivan Chtcheglov, 1953

Τα θέλω της νεολαίας

Σε κύριο θέμα έχει μετατραπεί, σε πηγαδάκια νεαρών, η αναμενόμενη κάθοδος του πρώην μέλους των Pink Floyd, Roger Waters, για συναυλία στην Κύπρο. Ροκάδες και μη δεν σταματούν να σχολιάζουν τον ερχομό του μεγάλου καλλιτέχνη στον τόπο μας σε καφετέριες και μπαράκια. Το τελευταίο διάστημα, ωστόσο, το θέμα έχει μετατραπεί σε σίριαλ. Αιτία, το γεγονός ότι η συναυλία δεν έχει ανακοινωθεί, ούτε από τον ή τη μάνατζερ που ανέλαβε την οργάνωση της συναυλίας, αλλά ούτε και από τον ίδιο. Και σαν να μην έφτανε αυτό, οι τελευταίες φήμες κάνουν λόγο για ματαίωση της συναυλίας λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος από σπόνσορες. Αν όντως ισχύουν οι φήμες αυτές, καλό θα ήταν οι μεγάλοι χρηματοδοτικοί οργανισμοί να ενδιαφερθούν για το θέμα και να συμβάλουν χρηματικά στη διοργάνωση της συναυλίας. Άλλωστε, το έχουν κάνει και στην περίπτωση του Χοσέ Καρέρας και του Αντρέα Μποτσέλι. Αυτό, εάν φυσικά θέλουν να επικαλούνται τη συμμετοχή τους στα κοινά του τόπου και δεν παραγνωρίζουν τα θέλω της νεολαίας.


Γ.Α.
Κωδικός άρθρου: 784081
ΠΟΛΙΤΗΣ - 01/04/2008, Σελίδα: 12


Ean touta en ta thelw tis neolaias tis opoias estw kai symvolika mporei na epikalestw - i na me epikalestei - thelw na ginw geros twra.


Addendum: synch.gr line up so far
[Where my youth will revisit me in the guise of, not least, Menelaos / 35-33]

No comments:

Blog Archive