A kind of a "dangerous supplement", marked, scarred on a body, post-orgasmically, always, already in anticipation of (a) crisis OR for a desert avec 'agape'. Mindb(l)ogg(l)ing Noise. "Avalanche, would you share my last pursuit?" (Baudelaire)

Wednesday, August 11, 2010

Splurge Pavane

Πενηντάχρονα με τον Χατζηγιάννη

Προετοιμάζονται για τη «μεγάλη βραδιά» οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στην εμβληματική εκδήλωση της 1ης Οκτωβρίου για τη συμπλήρωση 50 χρόνων από τη σύσταση της Κυπριακής Δημοκρατίας. Υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του γνωστού σκηνογράφου 'Αντη Παρτζίλη, το γενέθλιο «πάρτι» θα στοιχίσει περί τις 700 χιλιάδες ευρώ. Πληροφορίες του «Π» αναφέρουν ότι κύριος φιλοξενούμενος στην εμβληματική -όπως την ονομάζουν οι διοργανωτές της- εκδήλωση θα είναι ο γνωστός τραγουδοποιός Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο οποίος μάλιστα θα ερμηνεύσει ένα τραγούδι που έχει γράψει ειδικά για την περίσταση. Χώρος διεξαγωγής της εκδήλωσης, το Στάδιο Ελευθερία.
Πάντως, οι ίδιοι οι διοργανωτές -το υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού και οι Πολιτιστικές υπηρεσίες- επιφυλάσσονται να πούνε περισσότερα από τα ήδη γνωστά για την εκδήλωση αλλά και εκείνες στο εξωτερικό, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο των πενηντάχρονων της ΚΔ. Νέες ανακοινώσεις τον Σεπτέμβριο, λένε. Το συνολικό κονδύλι για τα 50χρονα της Κυπριακής Δημοκρατίας ανέρχεται στο ποσό των 2,3 εκατ. ευρώ.

Κωδικός άρθρου: 963117
ΠΟΛΙΤΗΣ - 11/08/2010, Σελίδα: 48



Apartment For Sale San Polo with 2 bedrooms

Apartment situated in the heart of Venice, featuring: entrance hallway, fitted kitchen, living room, dining room, 2 bedrooms, bathroom and an attic.
Price: €2,300,000
Country: Italy
Region: Northern Italy
Area: Venice
Location: San Polo
Floor Size: 250 sqm (2690 sq ft)

http://www.prestigeproperty.co.uk/property/134502/Apartment-in-San-Polo-Venice-Italy/

1 comment:

drakouna said...

Το scary της υπόθεσης είναι που στα 100χρονα της Δημοκρατίας (σε πενήντα χρόνια) ο Χατζηγιάννης most likely θα είναι ακόμα ζωντανός και θα αναλάβει ΚΑΙ εκείνη τη διοργάνωση...

Blog Archive